/سینه مرغ شکم پر؛ غذای خوشمزه و مجلسی

سینه مرغ شکم پر؛ غذای خوشمزه و مجلسی

تبلیغات بنری

فرار کن فکر می‌کنم به تعداد آشپزهای دنیا راه‌های پخت مرغ وجود دارد و هرکسی روش طبخ آن را دارد. اگر مرغ را خوشمزه بپزید، می تواند خوشمزه تر از هر غذای گوشتی باشد. اگر از درست کردن جوجه های تکراری خسته شده اید و می خواهید مرغ را به روشی جدید برای خود و خانواده تان بپزید، این مقاله را دنبال کنید زیرا می خواهیم یک مدل پخت مرغ را به شما آموزش دهیم که شما را شگفت زده خواهد کرد. سینه مرغ شکم پر روشی برای پخت مرغ است که در آن موادی مانند سبزیجات معطر، آجیل، رب انار، زیرک و … به سینه مرغ اضافه شده و در نوعی سس پخته می شود. این غذای خوشمزه بسیار زیبا به نظر می رسد و بسیار جشن است. اگر می خواهید این مرغ شکم پر خوشمزه و آسان را در خانه درست کنید، این مطلب را با آموزش سینه مرغ شکم پر همراه کنید.

مواد لازم

سینه مرغ کامل: 2 عدد
پیاز: 2 عدد
پودر بادام زمینی: 3 قاشق غذاخوری
رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
دانه های انار: 3 قاشق غذاخوری
زیرک: 2 قاشق غذاخوری
آلو سوخاری: 6 عدد
سبزیجات معطر شامل گشنیز و برگ سیر خرد شده: 3 قاشق غذاخوری
زعفران پخته: به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم

طرز تهیه

برای تهیه این غذای لذیذ ابتدا ۱ عدد پیاز را پوست بگیرید و به قطعات کوچک برش دهید و در تابه مناسبی با کمی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید تا پیاز نرم و طلایی شود. زردچوبه، فلفل سیاه و نمک را به پیاز اضافه کنید، سپس سبزی خرد شده را اضافه کنید و به مدت سی ثانیه با پیاز و ادویه تفت دهید. حالا پودر گردو و 1 قاشق رب انار را اضافه کنید و مخلوط کنید و بعد از یک دقیقه زیرک و زردآلو و دانه های انار خیس شده را اضافه کنید و بعد از 30 ثانیه فر را خاموش کنید. سینه مرغ را با یک چاقوی تیز از کناره برش دهید تا از وسط کاملا باز شود و قابل سرو باشد. حالا از موادی که آماده کردید، وسط سینه را قاشق بزنید و دو سر سینه را به هم وصل کنید و درز سینه را با نخ و سوزن بدوزید تا کاملا بسته شود.

داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و دو طرف سینه را سرخ کنید. حالا سینه های سرخ شده را از ماهیتابه خارج کنید. ۱ عدد پیاز را نگینی خرد کرده و در همان ماهیتابه بریزید و صبر کنید تا طلایی شود. حالا کمی زردچوبه اضافه کنید و رب گوجه فرنگی و رب انار را روی پیاز داغ بریزید و سی ثانیه تفت دهید سپس زعفران را اضافه کنید و دو پیمانه آب جوش روی مواد بریزید. سینه مرغ سرخ شده را داخل سس بریزید و در تابه را بپوشانید تا سس بجوشد و غلیظ شود. در این فاصله سینه را عقب و جلو برگردانید تا دو طرف آن با سس آغشته شود. در آخر از این سینه مرغ شکم پر خوشمزه با شاه توت پلو لذت ببرید.

نکات مهم
– خمیر انار نوعی خمیر است که از دانه های انار تهیه می شود و به دو صورت ترش و شیرین در بازار موجود است. رب انار معمولا تیره رنگ است. اما نباید خیلی سیاه باشد، این نشانه سوختن رب در هنگام پخت است. یک رب انار خوب نباید خیلی سفت باشد. علاوه بر این نباید بوی ترش بدهد. برای تهیه این غذا سعی کنید رب انار را از فروشگاه های معتبر یا کسانی که در منزل رب انار خالص درست می کنند تهیه کنید. اگر رب انار شما رقیق نشده است، آن را با سرکه رقیق کنید.

یکی از نکات مهم در تهیه انواع غذا، انتخاب مواد سالم و تازه است. هنگام انتخاب مرغ، حتماً قسمت هایی مانند ران ها و بال های مفصلی را بررسی کنید. زیرا در این قسمت ها مرغ کهنه و ناسالم است. اگر این قسمت ها بوی نامطبوعی دارند؛ یعنی مرغ تازه نیست. مراقب باشید جوجه هایی را که خیلی مرطوب هستند انتخاب نکنید. رطوبت زیاد در مرغ نشان می دهد که مرغ از قبل منجمد شده است. اگر از مرغ بسته بندی شده استفاده می کنید، تاریخ را بررسی کنید و مطمئن شوید که خونریزی ندارد.

آلو که خاصیت آنتی اکسیدانی دارد سرشار از ویتامین های A، B، C و همچنین حاوی کلسیم، منیزیم، فسفر، آهن و گوگرد است. آلوی رسیده معمولا در رنگ های زرد، مشکی و قهوه ای روشن و در اندازه های کوچک یا بزرگ در بازار موجود است. آلو تازه و با کیفیت پخته شده نباید بوی ترش بدهد و ظاهری شفاف داشته باشد. همیشه آلوها را قبل از استفاده در پخت به مدت نیم ساعت در یک کاسه آب گرم خیس کنید. اگر شن و ماسه یا زباله در آلو وجود داشته باشد، آن را کاملا تمیز می کند. بعد از نیم ساعت آلوها را در آبکش بریزید و روی آنها آب بریزید. سپس به غذا اضافه کنید.

تبلیغات بنری

منبع : پایگاه خبری fararu