/کیک ملکه بادام؛ یک عصرانه خوشمزه و متفاوت

کیک ملکه بادام؛ یک عصرانه خوشمزه و متفاوت

تبلیغات بنری

فرار کن کیک ها از جمله دسرها و شام های خوشمزه و لذیذی هستند که با میوه، خامه، شکلات، پنیر و … در سراسر دنیا درست می شوند که هر کدام طرفداران خود را دارند. اگر به یک شیرینی فروشی سر بزنید با دنیایی از کیک های میوه ای مختلف، شکلات ها، کیک های تولد، چیزکیک ها، کیک ها و موارد دیگر روبرو می شوید و انتخاب از بین آنها بسیار سخت است. کیک ملکه بادام یک کیک لطیف و بسیار خوشمزه است که با روکش بادام و عسل درست می شود و طعم بی نظیری دارد. این کیک علاوه بر طعم فوق العاده، بسیار شیک و رسمی به نظر می رسد و انتخاب مناسبی برای سرو در مهمانی ها می باشد. اگر از علاقه مندان به تهیه کیک های تازه و خوشمزه هستید پیشنهاد ما کیک ملکه بادام است پس تا پایان این مقاله با راهنمای کیک ملکه بادام همراه ما باشید.

مواد لازم

تخم مرغ: 4 عدد
چربی مایع: 120 گرم
ماست شیرین: 150 گرم
شکر: 210 گرم
نشاسته ذرت: 75 گرم
آرد سفید شیرین: 225 گرم
بکینگ پودر: 5 گرم
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
پودر هل: یک چهارم قاشق چایخوری
مواد لازم برای کیک
عسل: 100 گرم یا 4 قاشق غذاخوری
شکر: 50 گرم
چربی: 50 گرم
خلال بادام: 100 گرم
پودر هل: یک چهارم قاشق چایخوری
زعفران پخته غلیظ: به میزان لازم

طرز تهیه

برای تهیه این کیک خوشمزه ابتدا تخم مرغ ها را با شکر و وانیل در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی به مدت 5 دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. در مرحله بعد روغن مایع را اضافه کنید و سی ثانیه هم بزنید سپس ماست را اضافه کنید و سی ثانیه دیگر هم بزنید و همزن برقی را خاموش کنید و کنار بگذارید. در مرحله بعد آرد و بکینگ پودر را که از قبل سه بار هم زده و الک کرده اید به تدریج و در سه مرحله اضافه کنید و یک طرف مواد را هم بزنید تا کاملا آرد با مخلوط کیک مخلوط شود. حالا یک قالب گرد 23 سانتی متری آماده کنید و خمیر را داخل قالب بریزید. برای پخت کیک قالب را در فر 180 درجه گرم شده به مدت 45 دقیقه قرار دهید.

در همین حین کره را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا کره آب شود. سپس شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا کره آب شود و سپس عسل را اضافه کنید. پودر هل و شله بادام را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید سپس اجاق گاز را خاموش کنید. بعد از اینکه کیک پخت، قالب را از فر خارج کرده و سطح کیک را با قلم مو با رب بادام بمالید، سپس قالب را به فر برگردانید و 5 دقیقه دیگر بپزید تا رویه ها طلایی شوند، سپس آن را بردارید. از فر قالب بزنید بعد از خنک شدن کیک از قالب خارج کنید و لذت ببرید.

نکات مهم برای تهیه کیک در خانه

کیک
1- مواد کیک را به دمای محیط برسانید. بنابراین حداقل نیم ساعت قبل از شروع سعی کنید همه مواد را از یخچال خارج کرده و به دمای محیط برسانید. همچنین مواد خشک مانند آرد و پودر کاکائو را 3 بار الک کنید تا هر کیک بپزد. این کار باعث هوادهی و سبک شدن آرد می شود و در نتیجه بافت بهتری برای کیک شما ایجاد می شود.

2- دمای دقیق فر نقش بسیار مهمی در پخت کیک دارد. وقتی قالب را در فر می گذارید باید به دمایی که در دستور مشخص شده است برسد و در حین پخت دما تغییر نکند. به طور کلی فرهای مختلف دما و زمان پخت متفاوتی دارند. مثلا اگر در دستور پخت 175 درجه به مدت 45 دقیقه نوشته شده باشد فر شما ممکن است با این دما و زمان به نتیجه دلخواه نرسد و این یعنی فر شما به دمای مشخص شده نرسیده یعنی فر را روی 175 درجه تنظیم کنید. ; اما در واقع دمای واقعی فر شما 175 نیست و ممکن است کمتر یا بیشتر از آن باشد. کسانی که سابقه پخت شیرینی و کیک دارند معمولا از ظرف پخت استفاده می کنند.

مثلا اگر دمای فری که استفاده می کنند 175 درجه باشد می دانند که به 185 درجه می رسد. اگر تازه وارد فر شده اید و دمای فر را نمی دانید، بهترین کار این است که یک دماسنج فر تهیه کنید. همانطور که گفتیم حداکثر دمای فرها مشخص نیست. استفاده از دماسنج فر بسیار ساده است و فقط آن را در قسمت پایین فر آویزان کنید. به خاطر داشته باشید که سطح حرارتی که معمولاً در دستورالعمل ها نشان داده شده است بر اساس اجاق برقی است. اگر از فر گازی استفاده می کنید و فر دماسنج ندارد دما را 10 درجه بالاتر قرار دهید. دمای ذکر شده بستگی به فر شما دارد و باید آن را کنترل کنید. پس از چند بار تلاش، دما و زمان پخت را یاد خواهید گرفت.

3- سعی کنید اندازه گیری های دیجیتال و اقدامات استاندارد پخت را انجام دهید. زیرا اندازه گیری دقیق مواد اولیه در تهیه کیک و دسر بسیار مهم است. اندازه گیری با ترازوی دیجیتال دقیق تر از اندازه گیری با متر است. بسیاری از مردم روش صحیح اعمال اقدامات را نمی دانند. پس در صورت امکان حتما یک ترازو دیجیتال تهیه کنید. اگر می خواهید با پیمانه اندازه گیری کنید، قبل از اندازه گیری مواد را با قاشق مخلوط کنید تا مواد خشک مانند آرد و پودر کاکائو را اندازه بگیرید. زیرا این مواد پس از مدت زمان معینی فشرده می شوند. نکته مهم دیگری که در حین اندازه گیری باید رعایت کنید این است که مواد را با قاشق داخل پیمانه بریزید و هرگز پیمانه را داخل ظرف حاوی مواد قرار ندهید. زیرا در این مورد اندازه گیری ها دقیق نیستند. وقتی مواد را داخل لیوان می ریزید نباید پر یا گنبدی شکل باشد.

4- هنگام هم زدن تخم مرغ ها همیشه چند بار همزن را خاموش کنید و اطراف کاسه را با کفگیر تمیز کنید و داخل کاسه بریزید تا تخم مرغ داخل کیک نماند وگرنه وانیل یا اسانس دوباره بو می دهد. مثل تخم مرغ کیک بسیاری از مردم فکر می کنند که وانیل و طعم دهنده باعث بوی بد تخم مرغ می شود. اگرچه این تصور اشتباه است. تنها چیزی که بوی بد تخم مرغ را از بین می برد، مخلوط کردن صحیح تخم مرغ است. پس این مرحله را با دقت انجام دهید.

5- در انتخاب قالب کیک دقت کنید. اگر قالب در مقایسه با مواد کوچک یا بزرگ باشد، نتیجه خوبی نخواهد داشت. همیشه باید قالبی انتخاب کنید که موقع ریختن مواد کیک 1/3 قالب خالی بماند. البته همه اینها نیاز به تجربه دارد. شاید اولین بار است که نمی دانید کدام فرمت مناسب است. باید کیک را چندین بار درست کنید تا چشمتان به ابعاد آن عادت کند و بتوانید سریع قالب مناسب را انتخاب کنید.

6- نکته مهم دیگر در پخت کیک، انتخاب نوع قالب است. قالب های مختلف و گران قیمت زیادی در بازار وجود دارد. زمانی که برای خرید یک قالب می روید، ممکن است به دلیل تنوع در انتخاب قالب دچار سردرگمی شوید. یکی از بهترین قالب ها برای تهیه انواع کیک، قیمت مناسبی نسبت به سایر قالب ها دارد. این یک قالب گالوانیزه است که معمولاً می توانید آن را از تمام شیرینی فروشی ها تهیه کنید و در طرح ها و اشکال مختلفی وجود دارد.

7- نکته بسیار مهمی که در پخت انواع کیک باید رعایت کنید این است که به هیچ عنوان در فر را قبل از 30 دقیقه باز نکنید. اگر این کار را انجام دهید تمام زحمات شما به هدر می رود زیرا در این صورت کیک شما بالا نمی آید.

8- در نهایت سعی کنید هنگام پخت کیک و دسر از مواد مرغوب استفاده کنید. اگر مواد شما از کیفیت خوبی برخوردار نباشند، نتیجه خوبی نخواهید گرفت. به عنوان مثال، شما ممکن است تمام نکات را رعایت کرده باشید. اما در نهایت کیک شما آماده است. ممکن است به این دلیل باشد که از آرد مرغوب استفاده نکردید.

تبلیغات بنری

منبع : پایگاه خبری fararu